sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ylöjärvi 09.08. Rallytoko ALO (RTK1)

100/100p.
ALO 2. 
Aika 1:18

Voittaja päihitti meidät olemalla neljä sekuntia nopeampi :D Voi mun tappijalkaa ♥
Se ei haittaa, me saatiin paras tulos ikinä, hyvä mieli ja loistava kisakokemus!

RTK1 tunnus haettiin siis näistä kisoista mukaan ja seuraavana olisi ensi lauantaina AVO luokassa meille paikka Riihimäellä.


Rata oli lyhyt, vain kurveja ja kaksi pysäyttävää. Luokat olivat sopivan kokoiset ja rataantutustuminen meni kivutta, siinä missä odottelukin. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja pidin visusti mielessä etten pyydä Caraa tekemään kuin seuraamista ja eteenmenoja ennen kehää.

Emme olleet treenanneet mitään kuluneella viikolla ja toivoin sen motivoivan koiraa antamaan kaikkensa namiensa eteen. Lahjattomat treenaa vai miten se meni?
Kehässä Cara olikin alkuunsa sangen tahmea. Näin mielessäni kuinka pisteet ropisivat kontaktin puutteesta mutta samalla mietin että 'ihan sama, kunhan ei mee alle 75 jotta saadaan tulos'
Sitten totesin että nyt toi koira kuulolle ja äkkiä ja oikeasti nostin katsee ylös ja pistin kehumiseksi. En ollut kuullut kehässä aiempien suoritusten aikana niin paljoa puhetta kuin pidin Caralle tuon vajaan puolentoista minuutin aikana ja naureskelinkin välillä että minähän idioottina nuo tuomaritkin minua pitävät.
Tehdessämme peruutuksia kuulin kuinka joku arvostelijoista höpötti toiselle että noin sitä koiraa kuuluu kehua, kato nyt kui reipas!
En voinut muuta kuin täristä jolloin Carasta huomasi että sekin jostain syystä reipastui ja tahti alkoi näyttää taas lupaavalta.

Viimeisenä tehtävänä radalla oli askel oikealle, joka tuli paremmin kuin hyvin meidän vikalle ALO radalle. Se meni ilmeisesti oikein hyvin, ei siis virheitä tästäkään. Hieno Cara!


Olimme saaneet vielä arvostelulomakkeeseen kommentteihin että Hieno suoritus hihnakäsittelyä myöten!
Arvostelunhan tekivät siis nyt ns. kaksi tuomaria, ylituomari ja ylituomariharjoittelija joten pakko se kai on uskoa että hyvin meni kaikin puolin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti