sunnuntai 16. elokuuta 2015

Hämeenlinna 16.08. Rallytoko AVO

AVO 2. ja tuomarin suosikki
94/100p.


Olipahan kutkuttavan pitkä ja sokkeloinen rata kaikkine kommelluksineen, mutta saatiin
hieno, hyväksytty suoritus aplodien ja mitä ihanimpien kehujen ja kommenttien kanssa! En ole vielä tarkistanut videolta mutta kyltiltä 9. (Istu, käännös oikeaan, istu) saatiin -6p ohjausvirheestä ja epämääräisesti suoritetusta kyltistä (kommentiksi oli laitettu että käänny paikoillasi). Kotona pohdin että miksi ei oltu laitettu suoraan -10 mutta, noh, parempi näin :)
Vinouksia ei oltu laitettu (ihme) vaikka tuntui että koira oli taas aivan killi osissa tehtävistä, mitä en kuitenkaan ja onneksi sitten uusinut.


Meillä oli mukava kisapäivä ja kyllä mieltä lämmitti aivan tuntemattomien ihmisten kehut ja kommentit kuinka tuomarin suosikki meni aivan oikealle koirakolle.
Kiitos kaikille ♥ Ja erityisesti tuomarille kauniista, rakentavista kommenteista. Tästä on hyvä jatkaa!



Päästiin vielä 29.8. Hyvinkään kisoihin. Siellä olisi tarkoitus suorittaa RTK2, jonka jälkeen jäädään ansaitulle tauolle. Miehelle puhuin että jos jotain tekee mieli talvella tehdä niin sitten mennään Sarin ryhmään treenaamaan kerran viikossa - höntsäilemään!
Pikkuisen pelottaa VOI luokka kun siellä pitääkin sitten olla vähä eleisempää touhua ja suoria liikkeitä. Cara ei ole sellainen jäykisteliä, ja mun mielestä rallyn pääperiaate on että koiralla ja ohjaajalla on kivaa joten tuomareiden kommentit vaativimmista luokista ei paljon nyt mieltä lämmitä. Sen näkee sitten keväällä, miltä maistuu. Jos tuntuu että korkeat luokat on oikeasti ihan kauhean jäykkiksiä niin ei mikään pakota kisaamaan - silloin siirrytään treenaamaan omatoimisesti, ilman kisoja :)

Ihanaa alkavaa viikkoa! Meillä huomenna Miian treenit, sitten keskiviikkona agiin. Kyllä Caralla varmaan ollu nastaa kun kolmena peräkkäisenä päivänä saa takoa kylttejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti